SIEBE BOERSMA PER 1 JUNI GESTART ALS PARTTIME PROCESMANAGER DOCUMENTATIE EN IMPLEMENTATIE

07 oktober 2024

Leuk nieuws! Siebe Boersma (25 jaar) is per 1 juni bij Clima Direct gestart als parttime procesmanager documentatie en implementatie. Siebe is geen onbekende voor ons; al sinds 2021 werkt Siebe naast zijn studie in ons magazijn als orderpicker. Nu zijn studie HBO Technische Bedrijfskunde in de afrondende fase zit, zet hij de volgende stap in zijn carrière binnen ons bedrijf! 

In zijn nieuwe functie richt Siebe zich op het begrijpen, beheren en optimaliseren van onze bedrijfsprocessen. Zijn enthousiasme en frisse blik stellen hem in staat om kritisch onze werkwijzen te bekijken, suggesties aan te dragen voor verbetering ervan en daarmee onze operatieve efficiëntie te vergroten.

In zijn vrije tijd heeft Siebe een passie voor balsporten. Hij is regelmatig te vinden op de padelbaan of het voetbalveld. En wanneer hij niet zelf actief is, bezoekt hij graag een wedstrijd van zijn favoriete club, Feyenoord!

Met de nieuwste inzichten vanuit zijn opleiding en zijn positieve houding zijn we ervan overtuigd dat Siebe een waardevolle aanvulling is op ons team. We wensen hem veel succes en plezier in zijn nieuwe functie en kijken er naar uit om samen met hem onze processen nog verder te verbeteren.